<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/1236160539268159743?origin\x3dhttp://the-keytomyheart.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
EuniceOngXiuWen
19.11.1996
EVGian, ChineseDancer
# ♥ Show Luo
# ♥ Dance
# ♥ Music
# ♥ Basketball
A supporter of 六月(June)

D.T.G ♥ @Eunice
@Jeslyn,Embracer
@Joey,Kisser
@WeiTing,Ender

Shout0utLoud!

Love song
Sing me a love song then.


PRIVATEBLOG(:
AGNES(:
AMA(:
AMIRAH(:
ANGIE(:
BELLA(:
BENNY(:
CHAOHONG(:
CHLOE(:
CLAUDIA(:
CLAUDIA(:
DAWN(:
DENISE(:
EDDIE(:
ELEEN(:
EMILY(:
ERNEST(:
ERILEA(:
ESMOND(:
EUGENE(:
GEORGIA(:
GINA(:
HAFIZ(:
HWEELING(:
JIAWEI(:
JERRY(:
JESLYN(:
JIAHUI(:
JINGQUAN(:
JIAYI(:
JOEYGOH(:
KELLY(:
KUNCHENG(:
LITING(:
LIYUN(:
MYRA(:
RISA(:
TARMIDZI(:
QINENG(:
QIXUAN(:
SHAFIQAH(:
SHERMAINE(:
SITI(:
SLIMI(:
VIVIAN(:
WEITING(:
XINEE(:
YANLING(:
ZIHUI(:

Credits
Lovedrops♥
x x x x
Sunday, December 6, 2009
♥ 8:49 AM

Hey! Quiz time . Get this frm Jes/Gina blog .

1. Who was your last text from?
Ans : Jennifer , my tuition teacher.
2. Where was your default picture taken?
Ans : huh ?

3. Your relationship status?
Ans : Single
4. Have you ever lost a close friend?
Ans : I don't think so . Nearly bah.
5. What is your current mood?
Ans : Boring =.=
6. How many sibling(s) do you have?
Ans : Two.

7. What's your brother(s)/sister(s) name?
Ans : Eugene && Euvin . My father,U - TURN. JKJK.

8. Where do you wish you were right now?
Ans : Anywhere but not hme.
9. Have a crazy side?
Ans : Of course.
10. Ever had a near death experience?
Ans : Nope.
11. Something you do a lot?
Ans : Singing & dancing .
12. Angry at anyone?
Ans : Nope.

13. What's stopping you from going for the person you like?
Ans : Nothing. Cause i don't like anyone.
14. When was the last time you cried?
Ans: Thursday ? When watching the Zhong Ji Yi Ban. Touching marh.
15. Is there anyone you would do anything for?
Ans : Family , friends.
16. What do you think about when you're falling asleep?
Ans : Think how to sleep lah. Counting sheep ?
17. Who was the last person you talked to on the phone?
Ans : Jennifer.
18. What is your favourite song?
Ans : Alot leh.
19. What are you doing right now?
Ans : Doing this Quiz && watching TV.
20. Who do you trust right now?
Ans :Myself. If not you meh ? Hahas.
21. Where did you get the shirt you're wearing?
Ans : I'm wearing pyjamas now (: I forgotten too.
22. Have you kissed someone in the past week?
Ans : No lah .
23. Who is your friend that lives closest to you?
Ans : IDK leh.
24. Describe your life in one word?
Ans : Stressful.
25. Who are you thinking of right now?
Ans : No one bah.
26. What should you be doing right now?
Ans : What should I arh ? Sleep bah. Now is alrdy 1.20am midnight
27. What are you listening to?
Ans : Listening to my blog song?
28. Who was the last person to give you a hug?
Ans : Guey Chin , ballet friend.
29. Who was the last person to yell at you?
Ans : Euvin lah
30. Do you act differently around the person you like??
Ans : How i know? I haven even like someone before.
31. What is your natural hair colour?
Ans :Black.
32. Who was the last person to make you laugh?
Ans : My dad.
33. Who was the last person to make you sad?
Ans : I forgot le. I'm positive won't rmb abt sad stuffs.
34. What do you hear?
Ans : Sounds frm TV. && Computer.
35. Is your hair curly or straight?
Ans : Curly like my dad
36. Has anyone called you 'scrumptious' before?
Ans : Nope.
37. Do you have a best friend?
Ans : YES!
38. Held hands with the opposite sex in the past 3 days?
Ans : Nope.
39. Do you use smiley faces on the computer?
Ans : OF COURSE :)
40. Have you ever changed clothes in a vehicle?
Ans : Yes hehe.
41. Are you happy with your life right now?
Ans : Yah. Can eat , can sleep. i'm sastified.
42. Are you currently jealous?
Ans : Ya , jealous that why my mum is so independent.
43. What jewellery are you currently wearing?
Ans : Earrings ? LOLS.
44. What were you doing on Friday night?
Ans : Night sleep lah.
45. Have you ever had your heart broken?
Ans : Nope (:
46. Have you ever broken someone's heart?
Ans : IDK leh. Did I ?
47. Is there anyone you're really disappointed in right now?
Ans : Nope.
48. What was the last reason you went to the doctor's for?
Ans : See doctor lah . Retard qn. If not go there play meh
49. How late did you stay up last night and why?
Ans : 1am+ bah. Cause i'm not that tire.
50. Have you ever dated someone longer than a year?
Ans : NO. Not even 1s i dated with someone.